Πάρος: Ακτιβιστική δράση στην παραλία Μαρτσέλο της Παροικίας (Βίντεο)

30 Ιουλίου 2023 20:17

Ακτιβιστική δράση στην παραλία Μαρτσέλο της Παροικίας πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Ιουλίου η συλλογικότητα Κίνηση Πολιτών Πάρου για τις Παραλίες.

Σύμφωνα με τη συλλογικότητα, η Κίνηση Πολιτών Πάρου για τις Παραλίες, αποτελείται από πολίτες του νησιού που τους ενώνει η έγνοια για τη συρρίκνωση του δημόσιου χώρου και τον εκτοπισμό του κόσμου από τις παραλίες του τόπου του.

Ανησυχούν, όπως υποστηρίζουν, για την παγίωση της ανομίας και ασυδοσίας στις παραλίες της Πάρου από επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τμήματα παραλιών και καταλαμβάνουν αυθαίρετα με ξαπλώστρες και ομπρέλες τον κοινόχρηστο χώρο πολύ πέραν των ορίων που προβλέπουν οι συμβάσεις παραχώρησης που έχουν υπογράψει.

Σύμφωνα με τη συλλογικότητα, η Κίνηση Πολιτών Πάρου για τις Παραλίες, υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών και επισκεπτών του νησιού για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες που αγαπούν.

{https://www.youtube.com/watch?v=Kyeaev6eIhU}

paralia aktivistes 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos