Πάρος: To κορυφαίο Εστιατόριο που «συμπυκνώνει» την Πάρο σε κάθε του έκφανση, κοντά μας και το Σεπτέμβριο! – «Μario by the Sea»!

02 Σεπτεμβρίου 2023 14:17

Αν υπάρχει ένα κορυφαίο Εστιατόριο στην Πάρο, διάσημο, φιλόξενο, πολυβραβευμένο και ειδυλλιακό, που συνοψίζει σε κάθε του έκφανση, από τα πιάτα του μέχρι κάθε πτυχή του χώρου του την Πάρο, αυτό είναι φυσικά το εξαιρετικό «Mario by the Sea» στα Λιβάδια της Παροικίας!

Εκεί, θα νιώσει κανείς μοναδικά με κάθε αίσθησή του, την «καρδιά» του νησιού να τον μαγεύει καθώς αυτή αποκαλύπτεται με καταπληκτικό τρόπο στο ειδυλλιακότατο περιβάλλον του!

Παντού «μοσχοβολά» Πάρος στο «Mario by the Sea»! Πελώρια μπαλκόνια «αγκαλιάζουν» παρτέρια φυτεμένα με «μυρωδιές» της πάριας γης, όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, δάφνη και αγριελιά, και όταν η άπλετη θαλασσινή αύρα ενώνεται με τα φυσικά γήινα αρώματα, ο καλαίσθητος παραθαλάσσιος χώρος του «Mario by the Sea» δομημένος σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική κληρονομιά, «ευωδιάζει» υπέροχα Πάρο!

mario 201

Κοντά μας θα βρίσκεται το «Mario by the Sea» και τον Σεπτέμβριο, για να μας προσφέρει καταπληκτικές εμπειρίες αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης!

Οι μοναδικές γευστικές προτάσεις του καταξιωμένου σεφ Γιάννη Μαρκουλή που μας έχει συνηθίσει σε υπέροχα πιάτα δημιουργημένα όλα από ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα της παριανής γης και θάλασσας από τη Farma «Mario», υπόσχονται να μας χαρίσουν ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες και τέλειες απολαύσεις του ουρανίσκου!

Η Κυκλαδίτικη και Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της βρίσκεται αναμφίβολα στο «Mario by the Sea» καθώς οι τοπικές, αυθεντικές πρώτες ύλες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση!

mario 202

Υπέροχα πιάτα που «μοσχομυρίζουν» Πάρο, Κυκλάδες και Μεσόγειο, απολαμβάνονται τέλεια μέσα σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο περιβάλλον απεριόριστης θέας στον κόλπο της Παροικίας που φτάνει μέχρι τις Πόρτες!

Ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, ρομαντικές βραδιές και πανοραμικές θαλασσινές εικόνες, κλείνουν στην καρδιά του φιλοξενούμενου επισκέπτη του «Mario by the Sea» ολόκληρη την Πάρο, στην καλύτερη γαστρονομική και αισθητική εκδοχή της! Σε κάθε αισθητηριακή του έκφανση, σε κάθε μπουκιά, μυρωδιά και εικόνα, το νησί προσλαμβάνεται καταλυτικά και απόλυτα ως μια ολοζώντανη εμπειρία υπέρτατης ικανοποίησης!

Στο χώρο του επίσης λειτουργεί και cocktail bar, για χαλαρωτικά και δροσιστικά ποτάκια πριν ή μετά το γεύμα.

Επισκεφθείτε το Σεπτεμβριάτικο πια «Mario by the Sea» και νιώστε τον μοναδικό παλμό του νησιού και τη φιλοξενία του στη φθινοπωριάτικη εκδοχή τους! Φύση, περιβάλλον και πάνω από όλα θεσπέσια γαστρονομικά «ταξίδια» στις Κυκλάδες, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, θα σας αφήσουν με την επίγευση μιας ξεχωριστής εμπειρίας που δύσκολα χωρά σε λέξεις!

Τηλ. Κρατήσεων – 22840 51047
Instagram
Facebook

mario 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos