Πάρος: «Έφυγε» πρόωρα, αιφνιδίως από κοντά μας ο Δημήτρης Σκιαδάς

06 Σεπτεμβρίου 2023 02:30

Θλίψη, πόνος και ένα απέραντο γιατί.

Αυτές είναι οι λέξεις που εκφράζουν τα συναισθήματα μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας για τον αδόκητο, πρόωρο θάνατο του συμπολίτη μας Δημήτρη Σκιαδά.

Ο εκλιπών, υπήρξε άοκνος, εργατικός και επιτυχημένος επαγγελματίας, ενεργός πολίτης του νησιού με παρουσία και συμμετοχή στη δημόσια ζωή της Πάρου, διατηρούσε επίσης μια όμορφη οικογένεια που την περιέβαλλε με σπάνιες αξίες.

Η κοινωνία του νησιού θρηνεί τον άξιο συμπολίτη της που «έφυγε» αναπάντεχα και πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι.

Το psts.gr και οι συνεργάτες του, εκφράζουν τα βαθιά, ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια δήλωση Δήμαρχου Μάρκου Κωβαίου

H είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Σκιαδά σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο νησί μας.
Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, άνθρωπος εργατικός και ευχάριστος, άριστος οικογενειάρχης, αφήνει πίσω μόνο φίλους. Ένας από αυτούς, και μάλιστα παιδικός, είμαι και εγώ αφού μεγαλώσαμε μαζί με τον Δημήτρη. Μαζί από το γυμνάσιο, μαζί μέχρι το τέλος αφού με τον Δημήτρη μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα για το αύριο της Πάρου και σε κάθε ευκαιρία συζητούσαμε για αυτό. Τελευταία φορά, σήμερα το πρωί που τον είδα και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο.
Η θλίψη είναι τεράστια και το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο. Ο συνδυασμός "Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη" ως ελάχιστο φόρος τιμής στον εκλιπόντα αναστέλλει κάθε δραστηριότητα μέχρι την κηδεία του Δημήτρη.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του...

Συλλυπητήρια δήλωση του Επάρχου Κώστα Μπιζά για την απώλεια του Δημήτρη Σκιαδά

Η Πάρος και η Αντίπαρος θρηνούν για την τόσο πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Σκιαδά, ενός συμπολίτη μας, ενός νέου ανθρώπου, ενός καλού οικογενειάρχη.

Τον διέκρινε πάντα σε όλη του τη διαδρομή, η προσφορά του στην τοπική κοινωνία που χαρακτηρίστηκε από την εργατικότητα και την εντιμότητά του, καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ως Έπαρχος Πάρου αλλά πρωτίστως ως συμπατριώτης εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Αλεξάνδρα, στα παιδιά του και στους οικείους του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos