Πάρος: Παριανός συμπολίτης μας στο «τιμόνι» πρωτοπόρου εταιρείας ανακοινώνει συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

17 Σεπτεμβρίου 2023 14:44

Μια είδηση που αφορά στο καινοτόμο brand ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων FlexCar το οποίο έχει ως Συνιδρυτή και Πρόεδρο της FlexGroup έναν Παριανό συμπολίτη μας, τον κ. Γιώργο Μπιζά, μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η πρωτοπόρος, κορυφαία εταιρεία FlexCar, με έναρξη τη σεζόν 2023/2024, πρόκειται να είναι για 3 χρόνια επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του σπουδαιότερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα!

Η εταιρεία, με δυναμική είσοδο στο χώρο του leasing και της αυτοκίνησης από το 2018, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να προσφέρει μοναδικές, άμεσες, σύγχρονες υπηρεσίες στον τομέα της ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων. Με ανερχόμενη δυναμική, όραμα και παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και Μεξικό, στοχεύει ακόμη ψηλότερα μέχρι την ανάδειξή της ως το μεγαλύτερο «παίκτη» στον τομέα της παγκοσμίως.

Η FlexCar, προσφέρει πλούσια γκάμα επιλογών απόκτησης του οχήματος που ο καθένας ονειρεύεται άμεσα, χωρίς δεσμεύσεις και προκαταβολές, με τον πιο ευέλικτο και προσιτό τρόπο της αγοράς. Οχήματα όλων των τύπων, παρέχουν την απόλυτη ελευθερία στην επιλογή με τους ευνοϊκότερους όρους, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα της πρωτοποριακής εταιρείας που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών της χάρη στις σύγχρονες και διαφανείς υπηρεσίες που προσφέρει.

Τώρα, για τα επόμενα 3 χρόνια η συμμαχική συνεργασία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και η στήριξή της στις προσπάθειες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο εξωστρέφειας για μια ισχυρή, πολυετή πορεία με εκκίνηση το 2023/2024.

Ο Παριανός συμπολίτης μας κ. Γιώργος Μπιζάς, Συνιδρυτής και Πρόεδρος της FlexGroup, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με αυτή τη συνεργασία ενισχύουμε την ερυθρόλευκη παρουσία μας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό και το συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Η πίστη και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε, αποτελούν βασικά κοινά ιδεώδη με αυτά που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos