O.ΠΑ.Σ Αθήνας: Προεκλογικές ομιλίες υποψηφίων Δημάρχων στην Παριανή στέγη

04 Οκτωβρίου 2023 14:27

Η ΟΠΑΣ, θεσμικός φορέας των Παριανών Συλλόγων της Αθήνας προσκάλεσε τους Παριανούς και τους φίλους της Πάρου, κατοίκους του Λεκανοπεδίου, στις προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων Δημάρχων του νησιού μας που διοργανώθηκαν στην Παριανή Στέγη.

Προηγήθηκε,με χρονολογική σειρά,η ομιλία του αρχηγού του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» κ. Κώστα Μπιζά και ακολούθησαν η ομιλία του Δημάρχου Πάρου και αρχηγού του συνδυασμού «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» κ. Μάρκου Κωβαίου καιηομιλία του αρχηγού του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» κ. Κώστα Ροκονίδα και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιάννη Αγγέλου.
Οι υποψήφιοι ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προγράμματα των συνδυασμών τους και δέχθηκαν ερωτήσεις από τους παρισταμένους. Παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΟΠΑΣ ο Πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ που φρόντισαν για την οργάνωση των συγκεντρώσεων.
Ευχόμαστε στους υποψηφίους καλό αγώνα μέχρι τέλους, επιτυχία και την επομένη των εκλογών, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να υπηρετήσουν την Πάρο μας, τις ανάγκες, τα προβλήματα και να χαράξουν την πορεία προς το μέλλον που της αξίζει από όποια θέση και καθήκον τους αναθέσει ο παριανός λαός!

Με εκτίμηση και θερμούς παριανούς χαιρετισμούς.
Για το ΔΣ

Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Πρόεδρος

Γιάννης Τζανετής

Γεν. Γραμματέας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos