Πάρος: «Όχι στο μαζικό τουρισμό και στις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις» - Ο νέος Δήμαρχος Κ. Μπιζάς στην πρώτη πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτική του συνέντευξη (Βίντεο)

12 Οκτωβρίου 2023 20:50

Στη νέα πολιτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 «Τριτολογίες», με τη Σύνθια Σάπικα στην παρουσίαση, η οποία φωτίζει θέματα της περιφέρειας και δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές της, μίλησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς.

Στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη που παραχώρησε σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό μέσο μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο κ. Μπιζάς, έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Δήμος με τον ίδιο επικεφαλής, πάνω σε σοβαρά θέματα που αφορούν στο νησί.

Δηλώνοντας ρητά την αντίθεσή του στο μαζικό τουρισμό του Ιουλίου – Αυγούστου, τάχθηκε υπέρ μιας διευρυμένης τουριστικής περιόδου, υπέρ του σεβασμού των πολιτών από τους επιχειρηματίες με αφορμή το κίνημα της «πετσέτας», ενώ εξέφρασε παράλληλα την αντίθεσή του στις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στο νησί.

Δείτε τα όσα είπε ο νέος Δήμαρχος Πάρου στην εκπομπή:

{https://www.youtube.com/watch?v=-YM-C9dFsKc}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos