Πάρος – Δημοσκόπηση: Αυτό το έργο «υπέδειξαν» οι πολίτες για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού!

07 Νοεμβρίου 2023 17:33

Οι πολίτες «μίλησαν» στην Δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr απαντώντας σε ερωτήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της Πάρου, καταθέτοντας τις απόψεις τους πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τη ζωή στο νησί.

Όταν οι συμμετέχοντες στη Δημοσκόπηση κλήθηκαν να επιλέξουν ένα έργο το οποίο κατά τη γνώμη τους θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της Πάρου, οι απαντήσεις τους αποτέλεσαν μάλλον έκπληξη καθώς ίσως το αναμενόμενο ή το προφανές θα ήταν να «ψηφίσουν» έργο που θα «έφερνε» άμεσα περισσότερους τουρίστες στο νησί.

Κι όμως ούτε το αεροδρόμιο, ούτε το λιμάνι, ούτε οι τουριστικές υποδομές συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά! Αυτό που οι πολίτες έκριναν ως ζωτικής σημασίας για τον τουρισμό ήταν το καλύτερο οδικό δίκτυο «ψηφίζοντάς» το μάλιστα σε ποσοστό 36,1%.

Ακολουθούν η επέκταση του αεροδρομίου σε ποσοστό 22,3%, ένα νέο εμπορικό/επιβατικό λιμάνι σε ποσοστό 19,2%, πολιτιστικές εκδηλώσεις/δράσεις σε ποσοστό 8,6% και τέλος οι επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές σε ποσοστό 8,2%.

Άλλο έργο υποδομής, πέραν των απαντήσεων πολλαπλών επιλογών «υπέδειξε» ένα ποσοστό 3,3% ενώ Δεν ξέρω/Δεν απαντώ απάντησε το 2,2%.

dimo 12

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos