Πάρος – Δημοσκόπηση: Τα δύο ηχηρά ΟΧΙ των παριανών πολιτών στις Ανεμογεννήτριες και στο μαζικό Τουρισμό

20 Νοεμβρίου 2023 17:37

Δύο σαφή, πλειοψηφικά, ηχηρά όχι, καταγράφηκαν στις απαντήσεις των παριανών πολιτών πάνω σε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα της Δημοσκόπησης που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr.

Το ένα ερώτημα αφορά το τι πιστεύουν οι πολίτες για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Πάρο αναφορικά με την ωφέλεια ή τη βλάβη που θα προκαλέσουν στο νησί.

Στη συντριπτική πλειονότητα των απαντήσεων, σε ποσοστό 59,1% δηλώνεται ότι οι ανεμογεννήτριες θα βλάψουν/μάλλον θα βλάψουν το νησί, ενώ μόνο ένα ποσοστό 32,1% των συμμετεχόντων στη Δημοσκόπηση δηλώνει ότι θα ωφελήσουν/μάλλον θα ωφελήσουν την Πάρο. Ένα αξιοσημείωτο ποσοστό πολιτών της τάξης του 8,8% επίσης, απάντησε δεν ξέρω/ δεν απαντώ στο συγκεκριμένο ερώτημα.

«Καθαρό» ήταν το όχι των πολιτών της Πάρου απέναντι στην κατάσταση του σημερινού μαζικού Τουρισμού στο νησί. Σε ποσοστό 61,8% οι πολίτες τάχθηκαν κατά του μαζικού Τουρισμού, σε ποσοστό 34,1% υπέρ, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δήλωσε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

dimo 223

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos