Πάρος: To «άρωμα» Χριστουγέννων που απλώνεται στο νησί ξεκίνησε από την Αλυκή! – Γιορτινή εκδήλωση γεμάτη φως και χαρά! (Βίντεο)

03 Δεκεμβρίου 2023 01:05

Γιορτινή «πρώτη» για την Πάρο ήταν η όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αλυκή το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου.

Έλαμψε από φως και Χριστουγεννιάτικο πνεύμα η πλατεία του Αγ. Νικολάου η οποία πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική μαγεία των πιο λαμπερών γιορτών του χρόνου!

Παραμυθένια, γουστόζικα στολισμένα σπιτάκια, ζεστά νόστιμα κεράσματα, τραγουδισμένα κάλαντα και δώρα από το  χέρι του Αϊ – Βασίλη, γέμισαν χαρά τα παιδιά αλλά και όσους ένιωσαν παιδιά μέσα στο θερμό κλίμα της εκδήλωσης.

Η περιήγηση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ήταν γεμάτη εκπλήξεις αλλά και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, έκανε τους πάντες να νιώσουν το κύμα της ζεστής θαλπωρής που τύλιγε συνολικά την βραδιά και αποτυπωνόταν στα χαρούμενα πρόσωπα.

{https://www.youtube.com/watch?v=cNptmSDXPm8}

@parianostypos Πάρος: Άνοιξτ η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων #παρος #νησιά #χριστούγεννα #γιορτές ♬ Feliz Navidad - José Feliciano

xristougenna alyki 101

xristougenna alyki 102

xristougenna alyki 103

xristougenna alyki 104

xristougenna alyki 105

xristougenna alyki 106

xristougenna alyki 107

xristougenna alyki 108

xristougenna alyki 109

xristougenna alyki 110

xristougenna alyki 111

xristougenna alyki 112

xristougenna alyki 113

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos