Πάρος – Δρυός: Η νησιώτικη ψυχή «συντονίστηκε» στο ρυθμό του αλέγρου μπάλου - Η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση που εξελίχθηκε σε παραδοσιακό γλέντι! (Βίντεο)

04 Δεκεμβρίου 2023 15:47

Η «ψυχή» της νησιώτικης παράδοσης πάλλεται… Παραμένει ζωντανή και εκδηλώνεται ευκαιρίας δοθείσης με τον πιο αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε περίσταση, με κάθε γιορτινή αφορμή!

Η μουσική και ο χορός των νησιωτών, ρέει στο αίμα τους, εκφράζει τον αλέγρο ψυχισμό τους, εκδηλώνει απόλυτα την εξωστρεφή φύση τους…

Η αφορμή δόθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου στο Δρυό στην εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Όταν η διάθεση ανέβηκε, τα κεράσματα ζέσταναν τις καρδιές, και τα χαμόγελα ευχαρίστησης πλήθυναν, η μουσική πήρε το «λόγο» και το αυτοσχέδιο γλέντι δεν άργησε να στηθεί!

Χορός και τραγούδι, ακόμα και από «επίσημα» χείλη όπως του Δημάρχου κ. Κωβαίου, του Προέδρου του Συλλόγου «Ατλαντίς» του Άσπρου Χωριού κ. Τριαντάφυλλου και της Προέδρου της Δ.Κ. Μάρπησσας κας Άννας Αντωνοπούλου, ενώθηκαν με τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα καθώς η βραδιά εξελισσόταν σε… ένα παριανό πανηγύρι, τόσο όμορφο και αυθόρμητο όσο λίγα! 

{https://www.youtube.com/watch?v=U2PCNAqFQhU&feature=youtu.be}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos