Πάρος – Νάουσα: Η πιο ζωντανή και κεφάτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! – Μια παραμυθένια «αγκαλιά» που κατέληξε σε παραδοσιακό πανηγύρι! (Βίντεο)

06 Δεκεμβρίου 2023 23:45

Ήταν η πιο ζωηρή, κεφάτη και πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε μέχρι στιγμής στην Πάρο, αυτή που έλαβε χώρα στη Νάουσα το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Πάρα πολύς ο κόσμος, μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία όπου είχε στηθεί το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που απέπνεε λαμπερή μαγεία!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε και η μεγαλειώδης, εντυπωσιακή φάτνη έγινε πόλος έλξης για τους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης!

Κάλαντα και γιορτινές μελωδίες πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, ενώ ο Αϊ – Βασίλης χάρισε απλόχερα χαμόγελα και δώρα στα παιδιά.

{https://www.youtube.com/watch?v=Qk8cU1Hu544}

@parianostypos Πάρος Νάουσα #χριστούγεννα #παρος #paros ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

xristougenna naoussa 23 101

xristougenna naoussa 23 102

Γεμάτοι καλούδια επίσης ήταν οι εκτενείς πάγκοι του θαυμάσιου παζαριού που είχε στηθεί από τους Συλλόγους και τις μαθητικές κοινότητες του χωριού, και στο οποίο όλοι έκαναν στάση για να δοκιμάσουν και να δουν τα νόστιμα, παραδοσιακά και όμορφα προϊόντα!

Πλούσια κεράσματα επίσης προσφέρθηκαν στον κόσμο που είχε πλημμυρίσει την πλατεία της Νάουσας, και γρήγορα πολλοί ήρθαν στο κέφι και συνοδεία μουσικής η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα αυθόρμητο, μεγάλο παραδοσιακό γλέντι!

Με μπροστάρηδες τη νεολαία του χωριού, μεγάλοι και μικροί  χόρεψαν και διασκέδασαν εύθυμα με την πανηγυρική ατμόσφαιρα να θερμαίνεται όσο περνούσε η ώρα!

Ζωντάνια και ρυθμός, ενώθηκαν με τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα στη Νάουσα, το χωριό που «βίωσε» μια υπέροχη, μοναδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση υπό τη διοργάνωση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ.

xristougenna naoussa 23 103

xristougenna naoussa 23 104

xristougenna naoussa 23 106

xristougenna naoussa 23 107

xristougenna naoussa 23 108

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos