Πάρος – Αμπελάς: Η…. έκπληξη ήρθε εξ΄ ουρανού! – Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση και Αϊ – Βασίλης έλαμψαν υπό βροχή! (Βίντεο)

08 Δεκεμβρίου 2023 02:06

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να μειώσει τη λάμψη και τη χαρά στην εκδήλωση υποδοχής των γιορτών στο λιμανάκι του Αμπελά, την οποία διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά Πάρου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Η ξαφνική, αναπάντεχη μπόρα, έγινε το ανατρεπτικό happening της βραδιά της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου για τον κόσμο, που δεν πτοήθηκε σε τίποτα, μιας και το όλο σκηνικό διατήρησε το λαμπερό του «χρώμα», δημιουργώντας εικόνες σπάνιες και εξίσου μαγευτικές!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Άι – Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά φάνηκε μέσα από το βροχερό ορίζοντα και τα κεράσματα ζέσταναν ακόμα περισσότερο την καλή διάθεση του κόσμου, που για να προστατευθεί συγκεντρώθηκε σε κοντινό υπόστεγο γνωστής επιχείρησης εστίασης.

Η καλοδεχούμενη στην Πάρο βροχόπτωση όπως ελέχθη από πολλούς, μπορεί να έδωσε αναπάντεχη τροπή στη βραδιά, ωστόσο την έκανε να μοιάζει υπέροχα μοναδική καθώς το φαινόμενο που ταιριάζει στις χειμερινές συνθήκες, έκανε την ατμόσφαιρα να «μυρίζει» Χριστούγεννα περισσότερο παρά ποτέ!

{https://www.youtube.com/watch?v=CcN2giDfPoM}

@parianostypos πάρος Αμπελάς Χριστουγεννιάτικο δέντρο #πάρος #νησιά #κυκλάδες #χειστούγεννα ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

abelas xristougenn 102

abelas xristougenn 103

abelas xristougenn 104

abelas xristougenn 105

abelas xristougenn 106

abelas xristougenn 107

abelas xristougenn 108

abelas xristougenn 109

abelas xristougenn 110

abelas xristougenn 111

abelas xristougenn 112

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos