Αντίπαρος: Μάγεψε και έλαμψε το νησί με την πρωτότυπη, ονειρική Παραμυθοχώρα του! (Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2023 15:32

Λάμψη, χρώμα, μαγεία, θαλπωρή και παραμυθένια ατμόσφαιρα, απέπνεε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία της Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αντιπάρου.

Η περίφημη Παραμυθοχώρα «ξεδιπλώθηκε» σαν όνειρο μπρος τα παιδικά κυρίως μάτια αλλά και τους μεγαλύτερους που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές υπέροχες εμπειρίες από αυτές που μας κάνουν όλους παιδιά!

Τα γουστόζικα σπιτάκια του Άγιου Βασίλη και των Ξωτικών, οι Ξυλοπόδαροι, ο Τάρανδος, ο Χιονάνθρωπος, το γιορτινό face painting αλλά και το bubble show, έκαναν το όλο σκηνικό να μοιάζει με ένα μαγευτικό «ταξίδι» στον κόσμο του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού των παιδικών μας χρόνων!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε ενώ την ίδια στιγμή πολύχρωμα πυροτεχνήματα έσκισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο λαμπερή τη γιορτινή βραδιά.

Πλούσια εδέσματα και ποτά προσφέρθηκαν στον κόσμο, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με νησιώτικο χορό και τραγούδι.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, οι όμορφες εκδηλώσεις στην Αντίπαρο θα συνεχιστούν ενώ θα παρουσιαστεί και η παιδική θεατρική παράσταση «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί».

{https://www.youtube.com/watch?v=BQxNyB3fRjk}

antiparos xristougenna 102

antiparos xristougenna 103

antiparos xristougenna 104

antiparos xristougenna 105

antiparos xristougenna 106

antiparos xristougenna 107

antiparos xristougenna 108

antiparos xristougenna 109

antiparos xristougenna 110

antiparos xristougenna 111

antiparos xristougenna 112

antiparos xristougenna 113

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos