Πάρος: Βαρύ το πένθος στο νησί την παραμονή των Χριστουγέννων – «Έφυγαν» από τη ζωή δύο εξέχοντες συμπολίτες μας

24 Δεκεμβρίου 2023 20:27

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, και το πένθος είναι βαρύ στην Πάρο και ειδικότερα στις Λεύκες καθώς έφυγαν από τη ζωή δύο εξέχοντες συμπολίτες μας

Απεβίωσε η «ψυχή» των Αδερφών Ρήγα «Αφοί Ρήγα Α.Ε.Β.Ε. Λατομεία Πάρου», ο Φιλόθεος Ρήγας του Γεωργίου, μέλος της εταιρείας των αδελφών Ρήγα οι οποίοι υπήρξαν ευεργέτες των Λευκών και της Πάρου.

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η επάρατη νόσος τον νίκησε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Λευκών και της Πάρου.

Ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του όλα αυτά το χρόνια, ειδικά προς το Σύλλογο, αλλά και προς τον Ι.Ν. Αγία Τριάδας και το χωριό των Λευκών, αποφάσισε:

Να παραστεί μέλος του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία.

Να δοθεί το ποσό των 200 ευρώ υπέρ της ανακαίνισης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας του οποίου υπήρξε πάντοτε αρωγός.

Το δεύτερο μέλος του Συλλόγου που έφυγε από τη ζωή είναι η Άννα Παντελαίου του Φραγκίσκου (Φραγκιαδένα). Για πάνω από 40 χρόνια ήταν δίπλα στον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών της Αθήνας αλλά και στον Υρία Λευκών. Ήταν η γυναίκα της αγάπης και της προσφοράς, η αγαπημένη Άννα, που πάντοτε χάριζε απλόχερα την καλοσύνη και τον καλό λόγο προς όλους.

Καλό ταξίδι και στους δύο και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δύο εκλιπόντων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos