Απίστευτο. Ορίστηκε αγώνας του ΑΟ Πάρου στη Μήλο στις 22.45 το βράδυ!!!

02 Ιανουαρίου 2024 15:05

Αφού τελείωσε η περίοδος των ευχών για τη νέα χρονιά, καιρός να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

Με αφορμή τον ορισμό του συγκεκριμένου αγώνα, την συγκεκριμένη ώρα από την ΕΠΣ Κυκλάδων αντιλαμβανόμαστε το αδιέξοδο που πάει να δημιουργηθεί στη συνέχιση των πρωταθλημάτων των Κυκλάδων σε όλα τα σπορ.

Να προσθέσουμε πως για να παίξει η Παριανή ομάδα, θα πρέπει να φύγει το απόγευμα στις 5, να φτάσει στη Μήλο στις 10 το βράδυ, να παίξει αγώνα 11-1 και στη συνέχεια να διανυκτερεύσει στο πλοίο και την άλλη ημέρα να επιστρέψει.

Μάλλον για σενάριο ταινίας, παρά για αθλητική δραστηριότητα πρόκειται. Εξ’ άλλου μιλάμε για παιδιά που υποτίθεται θέλουν να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού.

Βεβαίως, σύμφωνα με πληροφορίες από ταξιδιωτικούς πράκτορες του νησιού, είναι σε κίνδυνο συνολικά η επικοινωνία μεταξύ των νησιών, καθώς έληξε η σύμβαση της εταιρείας που μέχρι τώρα εξυπηρετούσε τις ενδοκυκλαδικές γραμμές και δεν υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωση της από την ίδια η κάποια άλλη.

Προς το παρόν τα δρομολόγια μεταξύ των νησιών έχουν ακυρωθεί.   

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos