Πάρος: Πρωτοχρονιά με Viral σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια θέμα του psts.gr από το νησί! (Βίντεο)

02 Ιανουαρίου 2024 16:00

Η πρώτη μέρα του 2024, επιφύλασσε μια έκπληξη για την Πάρο, καθώς δημοσιογραφικό θέμα του psts.gr από το νησί, προβλήθηκε σε όλα τα μεγάλα, κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας!

Γουρλίδικα επομένως μπήκε ο νέος χρόνος τόσο για το ηλεκτρονικό μέσο όσο και για το νησί!

Το θέμα που συνοδευόταν από video που έγινε viral και κεντρική είδηση την Πρωτοχρονιά, ήταν τα κάλαντα μετά μουσικής από παρέα παριανών πάνω στο πλοίο Blue Star Delos, προτού αυτό αποπλεύσει από την Πάρο με προορισμό τον Πειραιά το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, για να κάνει «ποδαρικό» στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με την αλλαγή του χρόνου!

Κυρίαρχη είδηση λοιπόν, έγινε η γιορτινή έκπληξη στο Blue Star Delos προβάλλοντας το νησί σε πανελλήνια εμβέλεια στην αυγή του νέου έτους, με την ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, για μια ακόμη φορά, να πρωτοστατεί στην προβολή της Πάρου και μάλιστα σε μια τόσο σημαντική μέρα όπως η Πρωτοχρονιά με φόρτο ειδήσεων από την Ελλάδα και τον κόσμο λόγω της ημέρας!

Κι όμως, το θέμα και το video του psts.gr από την Πάρο έγινε viral σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, βρίσκοντας χώρο και χρόνο να γίνει κεντρική είδηση!

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, τους επισκέπτες – αναγνώστες μας, για τη δύναμη που μας δίνετε να εργαζόμαστε ακαταπόνητα για την Πάρο! Κι έτσι θα συνεχίσουμε!

{https://www.youtube.com/watch?v=NGurWWuR2KI}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos