Πάρος: «Έρχεται» χειμωνιάτικο 4ήμερο! – Θυελλώδεις βοριάδες και «βουτιά» της θερμοκρασίας

20 Ιανουαρίου 2024 17:05

Καιρός ήταν να αποχαιρετήσουμε την παρατεταμένη χειμερινή «άνοιξη» του φετινού Ιανουαρίου, και να μπούμε σε χειμωνιάτικες συνθήκες όπως αρμόζει καιρικά στον πρώτο μήνα του χρόνου!

Για ένα 4ήμερο περίπου, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση και ο υδράργυρος θα σημειώσει «βουτιά». Η καιρική μεταβολή θα ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 20/1, όταν οι άνεμοι από νοτιοδυτικοί θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους με ένταση που θα φθάνει τα 9 και τοπικά τα 10 μποφόρ.

Οι θυελλώδεις βοριάδες θα πνέουν μέχρι περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης 23/1. Το πρωί της Τρίτης θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένιση και θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ. Ουσιαστική βελτίωση του καιρού με πτώση των ισχυρών βορείων ανέμων αναμένεται από το απόγευμα της Τρίτης.

Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μεγάλη πτώση κατά 7 – 8 βαθμούς κελσίου, δηλαδή η μέγιστη κατά τις μέρες των θυελλωδών βοριάδων θα αγγίζει τους 10 βαθμούς κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos