Πάρος: Τοποθέτηση προστατευτικού στηθαίου και κολώνων σήμανσης για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων

26 Ιανουαρίου 2024 21:04

Τοποθετήθηκε πρόσφατα στην Περιφερειακή οδό της Παροικίας, προστατευτικό στηθαίο , που οριοθετεί το δρόμο σε  σχέση με τα παρακείμενα κτήματα ώστε να ενισχυθεί ο σκοπός της ασφαλούς διέλευσης των πεζών.

Το στηθαίο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο σε κίτρινο χρώμα και αποσοβεί, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες, τον κίνδυνο παρέκκλισης και πτώσης των διερχόμενων πεζών εκτός δρόμου.

Επίσης, εγκαταστάθηκαν και πάλι στον Περιφερειακό της Παροικίας, κολωνάκια σήμανσης ευδιάκριτα και τις βραδινές ώρες λόγω αντανάκλασης του φωτός, για την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων. Τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν κατά μήκος του Περιφερειακού, οριοθετώντας τον πολυσύχναστο δρόμο, δείχνοντας την πορεία που θα πρέπει να ακολουθούν τα οχήματα για να παραμείνουν εντός του Περιφερειακού.

Τόσο το προστατευτικό στηθαίο, όσο και τα κολωνάκια, εγκαταστάθηκαν σε ολόκληρο το μήκος της Περιφερειακής οδού Παροικίας από το ύψος του Γυμνασίου έως περίπου το δρόμο για Κακάπετρα.

peri bares 102

peri bares 103

peri bares 104

peri bares 105

peri bares 106

peri bares 107

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos