Πάρος, 19/4/2024: Μεγάλη τιμή για το νησί η Ολυμπιακή Φλόγα! – 4 λαμπαδηδρόμοι από την Πάρο!

31 Ιανουαρίου 2024 23:23

Έτος Ολυμπιακών Αγώνων το 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Γαλλία. Η Ελλάδα κοιτίδα της Ολυμπιακής Ιδέας, θα ανάψει πρώτη τη Φλόγα των Αγώνων πριν αυτή φτάσει στη Γαλλία.

45 Δήμους της χώρας μας θα διασχίσει η Ολυμπιακή Φλόγα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Πάρου!

Η εξαιρετική αυτή τιμή για τον νησί, θα πάρει σάρκα και οστά στις 19 Απριλίου όταν με πτήση που θα αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί από την Αθήνα, η Φλόγα θα «πάει» αρχικά στη Σαντορίνη, κατόπιν στην Πάρο και μέσω Αμπελά στη Νάξο, για να επιστρέψει και πάλι στην Πάρο συνοδεία 35μελούς ομάδας της Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Στην Πάρο η Φλόγα θα παραμείνει 3 περίπου ώρες και από το Δημαρχείο θα φθάσει μέσω της παραλιακής οδού στην πλατεία Εκατονταπυλιανής όπου θα υπάρχει βωμός που θα ανάψει και σημαίες της Ελλάδας, της Γαλλίας και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δύο χορωδίες και 4 λαμπαδηδρόμοι από την Πάρο με 4 συνοδούς, θα πάρουν μέρος στην τελετή!

Την υποδοχή και παραμονή της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί της Πάρου θα συντονίσει ο Δήμος Πάρου.

Σχετική αίτηση για την επιλογή των λαμπαδηδρόμων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου ίσως και το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου, καθώς η υποβολή αιτήσεων θα λήξει στις 23:59΄ της 4ης Φεβρουαρίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos