Πάρος, Τήνος, Μύκονος και Σαντορίνη προτείνονται για μήνα του μέλιτος

14 Φεβρουαρίου 2024 18:53

"Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο μέρος για να τιμήσετε μια ξεχωριστή επέτειο, είτε απλά μια εβδομάδα στον παράδεισο με αυτόν που αγαπάτε, η Ελλάδα τα έχει όλα" γράφει ο δημοφιλής ταξιδιωτικός ιστότοπος της Βρετανίας wanderlustchloe. Και ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά νησιά για να τα επισκεφτούν ζευγάρια, όπως τιτλοφορείται το άρθρο, ξεχωρίζουν η Πάρος, η Τήνος, η Μύκονος και η Σαντορίνη.

"Ο μαγικός συνδυασμός των εντυπωσιακών τοπίων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και της ζεστής, φιλόξενης ελληνικής φιλοξενίας - γράφει - κάνουν αυτά τα νησιά την νούμερο ένα επιλογή για ένα ειδυλλιακό ρομαντικό διάλειμμα και τέλεια για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα" .

Παρουσιάζοντας τους ελληνικούς προορισμούς σημειώνει:

- Η Πάρος είναι ένα από τα πιο μαγευτικά και δημοφιλή ελληνικά νησιά των Κυκλάδων, με κατάφυτα βουνά, χωριά στην κορυφή των βράχων και παραλίες με λευκή άμμο. Οι παραλίες του νησιού είναι το κύριο αξιοθέατο του, με αστραφτερά, καθαρά νερά και ζεστή χρυσαφένια άμμο, καθώς και μερικές από τις καλύτερες συνθήκες για windsurfing και kite surfing στα ελληνικά νησιά.

- Αναζητάτε τάξη, πολυπλοκότητα και κάτι λίγο ιδιαίτερο; Με αιφνιδιαστικά λευκά βράχια που υψώνονται από την τιρκουάζ θάλασσα, διάσπαρτα με γραφικά λευκά κυκλαδίτικα σπίτια, η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα από όλα τα ελληνικά νησιά.

- Αυτή η λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφερθεί η Μύκονος, πιθανότατα πιο γνωστή ως η πρωτεύουσα του κόμματος των ελληνικών νησιών. Είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για νεαρά ζευγάρια που αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή.

- Ακριβώς δίπλα στη Μύκονο βρίσκεται το όμορφο νησί της Τήνου. Καυχιέται για όλη τη γοητεία που θα περιμένατε από τα νησιά των Κυκλάδων, αλλά χωρίς τα πλήθη που θα βρείτε στη Μύκονο. Δεν έχει αναπτυχθεί στην ίδια κλίμακα με τον γείτονά του, επομένως διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την αρχική του γοητεία και φυσική ομορφιά.

Η Wanderlust Chloe είναι μια κορυφαία ταξιδιωτική blogger στο Ηνωμένο Βασίλειο "με πάθος για διασκέδαση, φαγητό, στυλ, περιπέτεια και αξέχαστες στιγμές... με μια νότα πολυτέλειας", όπως σημειώνει στην ταυτότητα της ιστοσελίδας της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos