Πάρος – I.N. Παναγίας Εκατονταπυλιανής: 57 πένθιμοι χτύποι της καμπάνας για τις ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών (Βίντεο)

28 Φεβρουαρίου 2024 16:16

Συγκίνηση. Ρίγος και οδύνη. Ένας χρόνος πέρασε από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ένας χρόνος που άφησε αναπάντητα τα γιατί της ολέθριας τραγωδίας που οδήγησε στο θάνατο 57 συνανθρώπους μας.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ακούστηκαν 57 πένθιμες κωδωνοκρουσίες, κάθε μια για κάθε άνθρωπο που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα. Κάθε χτύπος, μια χαμένη ψυχή. Κάθε ήχος, μια οδυνηρή μνήμη για αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας.

Οι περισσότεροι νέοι, γεμάτοι όνειρα που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Βαρύ το πένθος, ασήκωτο το βάρος των χιλιάδων ερωτηματικών που βασανίζουν όλους μας, έναν χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία που λύγισε τις ψυχές μας, που μας έφερε αντιμέτωπους με το αδιανόητο.  

{https://www.youtube.com/watch?v=rFRxEVPoMGM}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos