Πάρος: Βραβεύτηκε ξενοδοχείο του νησιού στο θεσμό Greek Hotel of the Year!

01 Μαρτίου 2024 19:31

Με χαρά ανακοινώνουμε την βράβευση του ξενοδοχείου Paros Agnanti Resort & Spa ως Best Family-Friendly, Hotel Bronze Award, στην τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards, της εταιρείας Boussias.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Κ. Δημοσθένης Λεοντής με παράδοση πολλών ετών στον ξενοδοχειακό κλάδο, δήλωσε:
’’Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να λάβουμε αυτό το βραβείο, καθώς αντικατοπτρίζει την προσήλωσή μας στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε οικογένειες που επισκέπτονται το νησί μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό μας για την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και για την προσπάθειά τους να κάνουν κάθε εμπειρία αξέχαστη. Είναι η αγάπη και η φροντίδα που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για το νησί της Πάρου. Η ομορφιά του, η φιλικότητα των ανθρώπων του και η πολιτιστική του πλούσια κληρονομιά μας εμπνέουν καθημερινά. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της κοινότητας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες μας.’’

Σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση και τη στήριξή σας!

agnanti 78

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos