Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου: Στις 28 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση

08 Μαρτίου 2024 16:21

Στις 28 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Με αφορμή την συνέλευση, ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Στην συνέλευση παρευρέθηκαν μέλη του συλλόγου και αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις έως τώρα δράσεις και επαφές του συλλόγου με φορείς των δύο νησιών. Ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς 2023.
Εν συνεχεία, τα μέλη του συλλόγου ενημερώθηκαν για τους στόχους και το πλαίσιο λειτουργίας στο οποίο στοχεύει ο σύλλογος για την νέα χρονιά.
Ο Δήμαρχος Πάρου κος Κώστας Μπιζάς, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Σίμος Βαρριάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου μας και τίμησαν με την παρουσία τους την Γενική Συνέλευση.
Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε σχετικά με το υπόμνημα που του είχαμε καταθέσει, για διάφορα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Στη συνέχεια έγινε διάλογος με μεγαλύτερη έμφαση στην καθαριότητα , το κυκλοφοριακό, την παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος αφιέρωσε 3 ώρες στην Γ.Σ. μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.

Σημαντική ήταν και η ενημέρωση από τον Νομικό μας Σύμβουλο κ. Στέλιο Γκαρίπη σχετικά με την λειτουργία πολυκαταστημάτων στο νησί μας και πόσο μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει ώστε να λειτουργούν μέσα στα όρια της νομιμότητας.
Επίσης έγινα εκτενείς αναφορά για τους Ρομά που κατακλύζουν το νησί μας και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που δημιουργεί η παράνομη υπαίθρια παραμονή τους.

Κατόπιν, η ομάδα του καταστήματος Telecom Systems του κου Θαλασοχωρίτη Γιώργου, αφιλοκερδώς παρουσίασε και μας ανέλυσε το μέτρο της εφαρμογής της κάρτας εργασίας που ξεκίνησε να είναι υποχρεωτικό στα καταστήματά μας, απάντησε σε απορίες των παρευρισκομένων και πρότεινε λύσεις βάση συγκεκριμένου λογισμικού που εφαρμόζει στα καταστήματα.

Η συνέλευση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων για το οικονομικό πλαίσιο λειτουργίας και τις εξελίξεις ή αλλιώς τις προκλήσεις που υπάρχουν στο νησί και το συμπέρασμα ότι χρειάζεται επαγρύπνηση και συλλογική αντιμετώπιση στα θέματα τα οποία απασχολούν τους επαγγελματίες.
Ευχαριστούμε θερμά τον πάτερ Μανώλη Φωκιανό, τον δήμαρχο κο Κώστα Μπιζά, τον Αντιδήμαρχό κ. Σίμο Βαρριά, τον νομικό μας σύμβουλο κ. Στέλιο Γκαρίπη και την δημοσιογράφο κα Γεωργία Πατέ του ραδιοφωνικού σταθμού ΗΧΩ FM που κάλυψε την συνέλευση, επίσης το Επιμελητήριο Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο για την παραχώρηση της αίθουσας και φυσικά τα μέλη που έχουν πιστέψει στο όραμα και τις προσπάθειες του συλλόγου και παρευρέθησαν στην γενική συνέλευση αλλά και σε όσους δεν ήταν παρόντες.

Για το Δ.Σ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- -
ΘΩΜΑΣ Ζ. ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΠΩΛΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos