2ο AGRO Quality Festival

16 Μαϊος 2011 17:25

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου συμμετείχε στο 2ο AGRO Quality Festival με εκπροσώπους

τον Πρόεδρο κ.Απόστολο Αλιπράντη και τον Πρώην Πρόεδρο κ.Δημήτρη Μερεμέτη.

Tο Festival πραγματοποιήθηκε στις 13 έως 15 Μαΐου στην Τεχνόπολις-Γκάζι όπου είχε μετασχηματισθεί σε ένα Αγροτικό Χωριό, με εκθέσεις αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με ημερίδα "Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός", με Συνέδριο "Αγροτική Επιχειρηματικότητα στην Πράξη και με εργαστήρια που αναπαράστησαν την παραγωγή στην ύπαιθρο. Παραδοσιακό ελαιοτριβείο, Το παλαιό οινοποιείο, μελισσοκομείο, το τυροκομείο του χωριού, αποσταγματοποιείο, ο μύλος του Αιγαίου, το μπακάλικο της πλατείας, τα κάρα με τα φρούτα, παρασκευαστήριο παστελιού, το εργαστήριο λουκουμιών, το ζύμωμα και το ψήσιμο του ψωμιού, εργαστήρι παραδοσιακών ζυμαρικών, ελληνική καραμέλα και η παρασκευή πράσινου σαπουνιού.

To περίπτερο της Πάρου-Αντιπάρου φιλοξενήθηκε σε μισθωμένο χώρο από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και σ'αυτό συμμετείχαν οι παρακάτω παραγωγοί διαφημίζοντας έτσι τα τοπικά προϊόντα των νησιών μας,

1. Μωραίτης Γεώργιος(Νάουσα-Πάρος)-Οινοποιείο MORAITICO

2. Κτήμα Λαζανάκη Μονοπρόσωπη ΕΠΕ(Μάρμαρα-Τσουκαλιά-Πάρος)-Οπωροκηπευτικά Προϊόντα

3. Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου(Παροικία-Πάρος)-Οινοποιείο ΕΑΣ Πάρου

Στο περίπτερο μας μοιράστηκαν στους επισκέπτες έντυπα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου "ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ" όπως και Cd-Rom από τα ξενοδοχεία της Πάρου, οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τα αγροτικά προϊόντα που παράγουμε όσο και για τα πανέμορφα νησιά μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

το Δ.Σ.του

Εμπορoεπαγγελματικού Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos