Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ «RICHMOND 6» σημαίας Τουρκίας στην Πάρο

24 Μαϊος 2011 01:37

Μεσημβρινές ώρες χθές, η Λιμενική Αρχή Πάρου ενημερώθηκε για περιστατικό προσάραξης Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Δεσποτικού νότια της Αντιπάρου.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο για παροχή συνδρομής το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΡΓΟΣ» Ν. Πάρου 230, στο οποίο επέβαινε προσωπικό Λ.Σ., καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Ν. Πάρου 32, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για το Ε/Γ-Τ/Ρ «RICHMOND 6» σημαίας Τουρκίας, το οποίο είχε επικαθίσει σε αμμώδη - φυκώδη αβαθή της νησίδος «ΤΣΙΜΗΝΤΗΡΙ».

Στο «RICHMOND 6» επέβαιναν δεκαέξι (16) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τέσσερις (04) μέλη πληρώματος, όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων στο σκάφος ή ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Το ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΡΓΟΣ» καθώς και του Α/Κ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» Ν. Λαυρίου 608 και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πάρου, όπου από την οικεία Λιμενική Αρχή του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι επιθεώρησής του και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos