Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Πάρου για την απώλεια του Σωτήρη Καστρουνή

30 Μαρτίου 2024 21:22

Με θλίψη οι συμπατριώτες μας πληροφορήθηκαν την απώλεια του Σωτήρη Καστρουνή, σήμερα 30 Μαρτίου 2024.

Ο Σωτήρης υπήρξε ένας ακούραστος αγωνιστής, ένα πολιτικοποιημένο άτομο με έντονη και διαρκή αγωνία για την πορεία του νησιού μας.

Συμμετείχε με πάθος στις κινητοποιήσεις – διεκδικήσεις - συνελεύσεις για την υγεία, την παιδεία, τις ανεμογεννήτριες, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αυτό που πάντα με γοήτευε στον Σωτήρη ήταν ότι ήταν γεμάτος ζωή και βίωνε με πάθος ότι αγαπούσε. Στην εργασία του προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην κοινωνία μας ως εναερίτης στην ΔΕΗ Πάρου. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχος» συμμετείχε από όλες τις θέσεις με απίστευτη ζωντάνια και ενέργεια. Στην τοπική Αυτοδιοίκηση, προσέφερε με την κριτική του ματιά και τη βαθιά γνώση για την ιστορία του τόπου και την κοινωνία μας.

Ο Σωτήρης είχε ανέκαθεν μια ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Πάντοτε ευχάριστος, πάντοτε με χιούμορ, συνδύαζε τη γνώση της γενιάς του με την ορμή μικρού παιδιού.

Ο Σωτήρης Καστρουνής όμως πήρε σήμερα άλλη θέση. Την παντοτινή του θέση στις καρδιές όλων μας.

Ως Δήμαρχος Πάρου αλλά πρωτίστως ως φίλος εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Παλασία, στα παιδιά του και στους οικείους του.

Κώστας Μπιζάς

Δήμαρχος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos