Κυκλάδες - Πάρος: Έκτακτη Ανακοίνωση για τον υψηλό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς – Απαγόρευση και έλεγχοι – περιπολίες

06 Απριλίου 2024 22:02

Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου, εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εφιστά την προσοχή όλων των πολιτών εντός των χωρικών ορίων των Νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθότι σύμφωνα με το Δελτίο

Πρόγνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ., της 5 – 4 – 2024, αναμένεται να εκδηλωθούν επικίνδυνες ανεμολογικές συνθήκες (με ανέμους εντάσεως από 4 έως 8 μποφόρ) για το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 7 – 4 – 2024 έως και την Τρίτη 9 – 4 – 2024.

Ως  εκ τούτου, ανακοινώνεται η καθολική απαγόρευση καύσης στους Νομούς Κυκλάδων και Δωδεκανήσου από αύριο Κυριακή 7 – 4 – 2024 έως και την Τρίτη 9 – 4 – 2024, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι υψηλός. Επιπλέον γίνεται ενημέρωση για τη διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων – περιπολιών προς διαπίστωση της τήρησης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Η Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι Δήμοι προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται όπως προβούν, με τον πιο πρόσφορο κατά την κρίση τους τρόπο, στην ενημέρωση των πολιτών για το εν λόγω θέμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos