Λιμεναρχείο Πάρου

02 Ιουνίου 2011 02:39

Διανύοντας ήδη τις πρώτες ημέρες της φετινής θερινής περιόδου, φέρουμε σε γνώση σας ότι από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου του Λιμενικού

Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr (πεδίο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), έχουν αναρτηθεί εξειδικευμένα κείμενα – φυλλάδια, με αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές προς :

(α) λουόμενους – παραθεριστές,

(β) χειριστές θαλασσίων μέσων αναψυχής και

(γ) υποβρύχιους αλιείς.

Βασικός σκοπός του συγκεκριμένου υλικού είναι, προδήλως, η ορθή και ουσιαστική ενημέρωση των ενδιαφερομένων, στην κατεύθυνση της αποφυγής ατυχημάτων, καθώς και της εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας και πνεύματος κατανόησης και αλληλοσεβασμού, σε όλους όσους απολαμβάνουν τη θάλασσα.

2. Επιπρόσθετα – και όσον αφορά στην εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους χώρους ευθύνης του Λιμεναρχείου Πάρου και του Λιμενικού Σταθμού Αντιπάρου – με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, για τη διάθεση συμμόρφωσης και συνεργασίας που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα, η οποία έχει ως αποτέλεσμα – κατά γενική ομολογία – τη σημαντική βελτίωση της λειτουργικότητας και της εικόνας, που, πλέον, παρουσιάζουν οι περιοχές αυτές.

3. Ομοίως, δοθείσης της ευκαιρίας, η Υπηρεσία μας εκφράζει την ευαρέσκειά της και ευχαριστεί και τους Πλοιάρχους των δρομολογημένων επιβατηγών πλοίων, που προσεγγίζουν το λιμάνι μας, οι οποίοι, τηρώντας τις ενδεικνυόμενες ταχύτητες εισόδου και εξόδου, συμβάλλουν, εμπράκτως, στην ασφάλεια των λουομένων, καθώς και των αγκυροβολημένων σκαφών όλων των τύπων (αναψυχής, αλιευτικών, εμπορικών κ.λπ), στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και τις ακτές του όρμου της Παροικίας.

Η Λιμενική Αρχή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos