Πανηγύρι του Εμπορ/κού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου

03 Ιουνίου 2011 10:32

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το "Πανηγύρι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου"

την παραμονή της Αναλήψεως στον Άγιο Φωκά στην μικρή πανέμορφη εκκλησία,που βρίσκεται στην άκρη του ομώνυμου κάβου απέναντι από την πόλη της Παροικίας.

Οι εμποροεπαγγελματίες της Πάρου -Αντιπάρου και πλήθος κόσμου μας τίμησαν με την παρουσία τους στην γιορτή αυτή όπου παρευρέθηκαν και μας τίμησαν επίσης ..με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ.Χρήστος Βλαχογιάννης, οι τρεις Αντιδήμαρχοι Πάρου,Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πάρου, Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων ,

ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κων/νος Μπιζάς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ.Στέλιος Φραγκούλης , Σύλλογοι και φορείς των νησιών μας.

Το πανηγύρι του Συλλόγου μας διεξάγεται από το 1929 από τους εμπόρους-μέλη του Συλλόγου,όπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος βράβευσε έναν από τους διατελέσαντες Προέδρους ,οι οποίοι συντέλεσαν στο να φτάσει ο Σύλλογος μας ,να γιορτάζει τα

82 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του,σειρά για φέτος είχε ο κ.Στέλιος Φραγκούλης που διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου τα έτη 1978-1982 ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον σημερινό Πρόεδρο κ.Απόστολο Αλιπράντη.

Η γιορτή των εμπόρων πραγματοποιείται χάριν της δουλειάς και της συνεισφοράς των μελών μας .

Φέτος λόγω και των δυσκολιών που περνάμε θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους που με μεγάλη προθυμία έδωσαν απλόχερα και αφιλοκερδώς τα κεράσματα και τις υπηρεσίες τους ώστε να υλοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή γιορτή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos