Σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων

28 Ιουνίου 2011 01:17

για τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους των νησιών

με θέμα «Ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιας ζώνης και αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή»

Δευτέρα, 4 & Τρίτη, 5 Ιουλίου

Παροικιά, Πάρος

Το πρόγραμμα ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LitusGo  διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους των νησιών τη Δευτέρα, 4 και Τρίτη, 5 Ιουλίου στην Παροικιά της Πάρου (αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Αρχιλόχου, 17:00-21:00). Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα προηγηθεί παρουσίαση του Προγράμματος LitusGo, το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 11:00 (αίθουσα Αρχιλόχου).

Στόχος της σειράς σεμιναρίων είναι να καλύψει το κενό πληροφόρησης που υπάρχει αναφορικά με την ιδιαίτερη διαχείριση των παράκτιων περιοχών. Η παράκτια ζώνη είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και περισσότερο ευάλωτες περιοχές. Δεκάδες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα και για το λόγο αυτό, η ιδιαίτερη διαχείριση τους είναι σημαντική για τη διατήρηση της αισθητικής, περιβαλλοντικής, κοινωνικής και οικονομικής αξίας των περιοχών αυτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos