Πάρος – Παροικία: Μετατίθεται η υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. για το κλείσιμο της παραλιακής οδού – Δείτε τι θα ισχύσει για τις μέρες του Πάσχα

01 Μαϊος 2024 18:13

Χρονική μετάθεση παίρνει η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου για την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλιακή οδό της Παροικίας.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή από Μ. Τετάρτη 1η Μαϊου, η παραλία θα πεζοδρομούνταν από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 π.μ. το πρωί της επόμενη ημέρας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει. Υπηρεσιακοί λόγοι παρακωλύουν την εφαρμογή της απόφασης από 1/5, συνεπώς από Μ. Πέμπτη 2 Μαϊου έως την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαϊου, θα εφαρμοστεί ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα. Δηλαδή η παραλιακή οδός θα είναι κλειστή για τα οχήματα από τη στάση του ΚΤΕΛ έως τη γέφυρα στη θέση «Μπουνταράκι» από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 7:00 το πρωί της επομένης.

Θα ακολουθήσει εκ μέρος του Δήμου, νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη ισχύος της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα ορίζει τη χρονική περίοδο και το νέο ωράριο πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos