Πάρος: Εικόνες του psts.gr από τις Αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος προβλήθηκαν σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια (Βίντεο)

11 Μαϊος 2024 16:14

Το Πάσχα στην Πάρο και τα έθιμα του νησιού κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, έγιναν θέμα σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς μέσα από τις εικόνες που εξασφάλισε το psts.gr!

Συγκεκριμένα, οι Αναπαραστάσεις σκηνών του Θείου Δράματος στο Άσπρο Χωριό το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, όπως καταγράφηκαν μέσα από την κάμερα του psts.gr, «ταξίδεψαν» σε ολόκληρη την Ελλάδα και έγιναν γνωστές σε εκατομμύρια ανθρώπους, διαφημίζοντας το νησί και τα ιδιαίτερα πασχαλινά δρώμενά του, συγκαταλέγοντας την Πάρο μεταξύ των προορισμών με ξεχωριστή ταυτότητα και το Πάσχα!

Η αξιοπιστία, η αμεσότητα και το κύρος του psts.gr, είναι αυτά που το καθιέρωσαν ως πρωτογενή πηγή για όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας τα οποία θέτουν υψηλά κριτήρια προκειμένου να αναδημοσιεύσουν υλικό από τοπικά μέσα.

Η επιτυχία αυτή, που είναι τελικά επιτυχία της Πάρου καθώς ωφελεί την προβολή της, δεν ανήκει μόνο στο έργο του psts.gr και των συνεργατών του, αλλά και σε όλους εσάς τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες μας που στηρίζετε πιστά τη δουλειά μας!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

{https://youtu.be/hoJOoBrsMPI}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos