Εκκίνηση καλοκαιρινών εκπτώσεων

14 Ιουλίου 2011 21:53

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου σας ενημερώνει ότι η φετινή καλοκαιρινή περίοδος των επίσημων εκπτώσεων ξεκινά αύριο 15 Ιουλίου και η

τοπική αγορά προσκαλεί τους καταναλωτές ίσως στις μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών, με πολλές ευκαιρίες και εκπλήξεις για όλους τους καταναλωτές, που για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα, ποιοτικότερα και επώνυμα είδη με πολύ λιγότερα χρήματα.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου & η ΕΣΕΕ πάντα προσδοκά στη βελτίωση της κίνησης στην αγορά και πάντα ελπίζει στη βοήθεια του καταναλωτικού κοινού, την περίοδο των επίσημων εκπτώσεων το οποίο καλεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, των μεγάλων ποσοστών των εκπτώσεων, να χαρεί τις αγορές του στα καταστήματα της επιλογής του, που διαθέτουν ποικιλία, επάρκεια, ποιότητα και βέβαια φθηνές τιμές.

Οι έμποροι της Πάρου-Αντιπάρου από την πλευρά μας έχουμε υποχρέωση και οφείλουμε να σεβόμαστε τον καταναλωτή, να τον προστατεύουμε και να τον ανταμείβουμε, να αλληλοϋποστηριχτούμε προς όφελος όλων μας και να προσπαθήσουμε να επιστρέψει επιτέλους το χαμόγελο στα πρόσωπα εμπόρων και καταναλωτών.

Ο καταναλωτής θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την περίοδο των εκπτώσεων για την κάλυψη οικιακών, οικογενειακών και άλλων αναγκών του, να ελέγχει την τελική τιμή αγοράς, να πραγματοποιεί την αναγκαία έρευνα για τις αγορές του και να εμπιστεύεται τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο, που παρέχει κακής ποιότητας εμπορεύματα, χωρίς καμία διασφάλιση και εγγύηση και φυσικά χωρίς αποδείξεις.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου στο πλαίσιο ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, επισημαίνει:

1.Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται με απόλυτη ακρίβεια με την εκπτωτική αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

2.Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα που λόγω τέλους εποχής και αλλαγής σεζόν εκποιούνται σε χαμηλότερες τιμές και όχι ελαττωματικά και β' διαλογής προϊόντα.

3.Οι καταναλωτές να μην παρασύρονται από ευφάνταστες δελεαστικές διαφημίσεις και να μην ενδίδουν στη μάχη τον μεγάλων ποσοστών εκπτώσεων από εταιρείες που «προσφέρουν» μεγάλες εκπτώσεις όλο το χρόνο, αλλά σε «φουσκωμένες» τιμές.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου ευχαριστεί για άλλη μια φορά το καταναλωτικό κοινό και εύχεται σε όλους καλές καλοκαιρινές αγορές.

Με ιδιαίτερη τιμή

το Δ.Σ.του

Εμπορoεπαγγελματικού Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos