"Πέτα τον υπουργό από το αεροπλάνο"

21 Ιουλίου 2011 17:34

Προς ¨Κάθε υπεύθυνο". Η προβολή της Ελλάδος μέσω της φιλοξενίας που παρέχει είναι το μόνο όπλο για τον τουρισμό μας

Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της ναυτεμπορικής (11/07/2011) για την νέα αντίληψη των διμερών σχέσεων με την Κίνα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο

"Πέτα τον υπουργό από το αεροπλάνο

Εντάξει, εντάξει... Εκατό μέρες χωρίς μπάνια, δουλειά και όχι διακοπές, προστάζει ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του. Τι φταίνε, όμως, εκείνοι οι τρεις δύσμοιροι Κινέζοι, που είπαν να πάνε για ένα μπάνιο στην Πάρο και όταν χθες επιχείρησαν να επιστρέψουν στην Αθήνα με το αεροπλάνο - έχοντας φυσικά κλείσει εδώ και πολλές μέρες το εισιτήριο επιστροφής - κάποιοι «ιθύνοντες» δεν τους άφησαν να πετάξουν. Για αδιευκρίνιστους λόγους - πιθανόν over booking ή το γνωστό και μόνιμο «πρόβλημα» της Πάρου, δηλαδή το αεροπλάνο ζυγίζεται λόγω του μικρού διαδρόμου και εάν βρεθεί με παραπάνω βάρος από εκείνο που απαιτείται για να απογειωθεί, διώχνουν επιβάτες ή βάζουν/δεν βάζουν από τη λίστα αναμονής - οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου και της εταιρείας προτίμησαν να «πετάξουν έξω» τους τρεις άγνωστους Κινέζους, αντί κάποιων πασίγνωστων Ελλήνων. Μικρό το κακό, θα μου πείτε. Για τρεις Κινέζους θα κάνουμε έτσι ! Εξάλλου, το «φαινόμενο» είναι γνωστό και επαναλαμβανόμενο στο αεροδρόμιο της Πάρου, είτε επί κρατικής, είτε επί ιδιωτικοποιημένης Ολυμπιακής. Με μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Ο ένας εκ των τριών, είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών της Κίνας. Τι να πρωτοθαυμάσουμε: το γεγονός ότι εδώ και χρόνια κάποιοι δεν έχουν αφήσει την Πάρο να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές αεροδρόμιο ή τον τρόπο με τον οποίο παίρνονται σε κάθε επίπεδο αποφάσεις -μεγάλες ή μικρές αλλά πάντως- πρόχειρες οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές. Κι ύστερα σου λέει, πως στοχεύουμε τουριστικά στην αγορά του 1,5 δισ. κατοίκων. Κούνια που μας κούναγε.

Του Στέλιου Σαράντη - www.naftemporiki.gr"

Ας μας πει κάποιος πού ενδιαφέρετε για το νησί το (φαινόμενο ) αυτό γιατί δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια (2 χρόνια πριν ) και πετούσαν πάντα πάνω από 18 άτομα που είχαν εισιτήρια και ανάλογα τον καιρό κάποιοι από λίστα αναμονής

Και εφόσον είναι πραγματικό το πρόβλημα τι ενέργειες έχουν γίνει ώστε να μην μένουν άνθρωποι με εισιτήρια στα χέρια χάνοντας συνεχόμενη πτήση με τον προορισμό τους, δυσφημίζοντας την Πάρο και την Ελλάδα )

Κ. ΡΟΔΙΤΗΣ

Πρόεδρος Τ.Ο

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos