Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου

27 Ιουλίου 2011 17:15
Γατάκι περιπλανείται στο Blue Star
Νάξος. Ένα ασπρόμαυρο γατάκι μπήκε στο καράβι κρυμένο στη μηχανή ενός αυτοκινήτου την Κυριακή 24 Ιουλίου στην Παρο και ταξίδεψε ως τον Πειραιά. Μέχρι τώρα το πλήρωμα και οι εθελοντές μας δεν έχουν καταφέρει να το πιάσουν.Βρίσκεται στο χώρο του γκαράζ. Αν κάποιος το δει ή μπορέσει να το πιάσει παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 6951 851 575 και θα το παραλάβουμε στο λιμάνι της Πάρου.

2.Ο PAWS ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ: Ο PAWS κάνει έκκληση σε όσους δεν θέλουν να κρατήσουν τα γατάκια ή τα κουταβάκια τους να στειρώνουν τα θυληκά ζώα τους ή να καλούν τον PAWS. Η εγκατάλειψη ή κακοποίηση τιμωρούνται με πρόστιμα που φτάνουν τα 10000 ευρώ και/ή με φυλάκιση.

Αντίθετα με την ισχύουσα αντίληψη ότι τα περισσότερα ζώα εγκαταλείπονται από Αθηναίους που επισκέπτονται το νησί, τα περισσότερα περιστατικά αφορούν ντόπιους, συχνά κυνηγούς. Όσόι μπορούν να επισκεφθούν το καταφύγιό μας και να δουν τα κουταβάκια που βρίσκουμε μέσα ή δίπλα σε κάδους σκουπιδιών. Επίσης, τις τελευταίες δύο μέρες μόνο βρήκαμε γατάκια τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες ή εγκαταλειμένα στο Πυργάκι και στο Τζάνε.Η αστυνομία είναι πλήρως ενημερωμένη για τις υποχρεώσεις της σε σχέση με την κακοποίηση ζώων και σε συνεργασία με τον κρατικό κτηνίατρο και τον PAWS θα διώξει νομικά όσους εξακολουθούν να κακοποιούν ζώα, αποτρέποντας τους τουρίστες να επισκέπτονται την Πάρο.

3.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για να πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά του καταφυγίου, να φιλοξενούν γατάκια και σκυλάκια, να ταίζουν γατοκοινότητες και να μεταφέρουν γάτες στον κτηνίατρο για να στειρωθούν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos