Τη Νάξο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1/8/11, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου»

02 Αυγούστου 2011 16:30

και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ροκονίδας, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου με θέμα ημερήσιας διάταξης τη κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στα νησιά μας.

Ήταν μια επεισοδιακή συνεδρίαση στην οποία εκτός των άλλων αναδείχθηκαν οι πολύ χαλαροί δεσμοί του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με τις λεγόμενες δημοκρατικές διαδικασίες.

Η εκτίμηση της παράταξης μας από αυτή τη συνεδρίαση είναι ότι τα προβλήματα της Πάρου στο χώρο της δημόσιας υγείας είναι προβλήματα όλων των Κυκλάδων, προβλήματα όλου του Ν. Αιγαίου και όχι ατυχείς συγκυρίες ή διοικητική δυσλειτουργία. Δικαιώνεται δηλαδή η εκτίμηση μας, ότι υπεύθυνη είναι η ανάλγητη κυβερνητική πολιτική στο χώρο της δημόσιας υγείας. Είναι αποτέλεσμα συνειδητής πολιτικής επιλογής εκ μέρους μιας αποφασισμένης κυβέρνησης να τελειώνει με δικαιώματαπου είχαν στο παρελθόν τα λαϊκά στρώματα στο όνομα υπεράσπισης των επενδύσεων του κεφαλαίου στο χώρο της υγείας.

Παρέλαση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Ρήγας) και της ΝΔ (Βρούτσης) που με περισσή δόση υποκρισίας κάνουν πως δεν ξέρουν πως έφτασαν τα πράγματα εδώ, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων που ήρθαν για να ακούσουν και όχι για να δώσουν λύσεις και φυσικά μιας περιφερειακής αρχής που αντιλαμβάνεται το ρόλο της σαν διεκπεραιωτή της κυβερνητικής πολιτικής στο Ν.Αιγαίο.

Ήταν μια παράσταση κακοστημένη . Από αυτό το έργο και τους πρωταγωνιστές του οι νησιώτες, οι Παριανοί και οι Αντιπαριώτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι ο δρόμος του αγώνα, της οργανωμένης πάλης, της διεκδίκησης και της ανατροπής αυτής της πολιτικής είναι ότι έχουμε στα χέρια μας.

Πάρος 2-08-2011

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos