Πάρος: Αυτός είναι ο top γαστρονομικός προορισμός για τα εκλεκτότερα ψαροεδέσματα στη Νάουσα!

02 Ιουνίου 2024 16:56

Αν κανείς θέλει να απολαύσει τα πιο εξαιρετικά, ποιοτικά και εκλεκτότερα ψαροεδέσματα στην Πάρο, ο προορισμός είναι ένας, και βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Νάουσα!

Στο μαγευτικό λιμανάκι, πλάι στα πολύχρωμα ξύλινα παραδοσιακά ψαροκάικα, βρίσκεται το υπέροχο Εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος» που άνοιξε για σεζόν και μας περιμένει για γευστικές «αποπλανήσεις» με πρωταγωνιστή τα ψαρικά του και όχι μόνο!

sigi ixthios 01

Ολόφρεσκες ψαροκαταστάσεις και λιχουδιές, νοστιμότατες φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά συνοδεία μιας εκλεκτής κάβας κρασιών, αποτελούν τις top επιλογές του «Σιγή Ιχθύος» που δίνει έμφαση στις γαστρονομικές απολαύσεις με βάση την υγιεινή διατροφή, τη γνώση και την πείρα στα ελαφρά εδέσματα που ικανοποιούν απόλυτα τον ουρανίσκο!

Μεγάλο προνόμιο του «Σιγή Ιχθύος» είναι η μοναδική ατμόσφαιρα φιλοξενίας που αποπνέει με την άψογη εξυπηρέτησή του μέσα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον κυκλαδίτικης αισθητικής με την ιδανικότερη θέα.

sigi ixthios 02

Διοργανώστε στο «Σιγή Ιχθύος» τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις! Γαμήλιες δεξιώσεις αλλά και κάθε είδους περίσταση, στο «Σιγή Ιχθύος» θα δημιουργήσουν τις ωραιότερες αναμνήσεις στο άλμπουμ της ζωής σας και οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πάντα!

Επισκεφθείτε το «Σιγή Ιχθύος» για να απολαύσετε την αυθεντικότερη ελληνική κουζίνα που δημιουργείται με φρέσκα τοπικά προϊόντα που ξεχειλίζουν νοστιμιά και ποιότητα. Αφεθείτε στο μοναδικό γαστρονομικό «ταξίδι» που προσφέρει το «Σιγή Ιχθύος» το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη εμπειρία κορυφαίας, απόλαυσης που θα χαρείτε με όλες σας τις αισθήσεις μέσα στο μαγευτικότερο περιβάλλον!
Limanaki Naousa, Νάουσα
2284 052639

sigi ixthios 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos