Πρόγραμμα Λατρευτικών Εκδηλώσεων Παναγίας Εκατονταπυλιανής

13 Αυγούστου 2011 17:28

Στις φετινές λατρευτικές συνάξεις, θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και εκτός του Σεβασμιωτάτου

Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου θα συμμετάσχει και ο Πάριος την καταγωγή Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φωτικής κ. Διονύσιος (Σιφναίος). Θα παραστούν επίσης εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας και εκπρόσωποι Πολιτικών, Στρατιωτικών, Δικαστικών, Εκπαιδευτικών και λοιπών Αρχών του νησιού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τιμές θα αποδώσουν πολεμικό πλοίο, άγημα ναυτών του Πολεμικού Ναυτικού και Φιλαρμονικές του Λιμενικού Σώματος και Δήμου Πάρου.
Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της 14ης Αυγούστου θα μεταδοθεί απ' ευθείας τηλεοπτικά απο την ΕΤ1, με πανελλαδική και δορυφορική κάλυψη.

Πρόγραμμα

Σάββατο 13 Αυγούστου

Ώρα 07:00  Όρθρος και Θεία Λειτουργία
Ώρα 19:30  Εσπερινός

Κυριακή 14 Αυγούστου

Ώρα 07:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία
Ώρα 20:00 Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Φωτικής κ. Διονυσίου. Ακολουθία Λιτής και περιφορά Επιταφίου στον περίβολο του Ιερού Ναού.
Ώρα 23:00 Μεγάλη Παράκληση
Ώρα 24:00 Όρθρος και νυκτερινή Θεία Λειτουργία

Δευτέρα 15 Αυγούστου

Ώρα 07:00 Έναρξη Όρθρου
Ώρα 08:30 Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ .Παντελεήμονος.
Ώρα 19:00 Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου
Ώρα 20:00 Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας και του Επιαφίου της Παναγίας
Ώρα 20:10 Δέηση στην εξέδρα του Λιμανιού και σύντομη ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.Καλλινίκου
Ώρα 21:30Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πάρου (Καύση πυροτεχνημάτων & Νησιώτικη Παριανή βραδιά). {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos