Πάρος: To εστιατόριο με την απολαυστικότερη δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα

17 Ιουνίου 2024 16:47

Ονειρεμένες γεύσεις, εξαιρετικά πιάτα, feel good ατμόσφαιρα μα πάνω από όλα, ποιότητα, φρεσκάδα και πρωτοποριακές επιλογές, συνθέτουν το προφίλ του μαγευτικού Εστιατορίου Notos που βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου!

Σε προνομιακή περιοχή με θέα το Αιγαίο, σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, το Notos, σερβίρει με αγάπη και μεράκι, υπέροχα πιάτα που συνδυάζουν Μεσογειακές και Ελληνικές γεύσεις με «πινελιές» Ασιατικές, τα οποία φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά από ντόπιους παραγωγούς και σπιτικά καλούδια
.1

Η δημιουργική Μεσογειακή γαστρονομική ταυτότητα του Notos, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες γευστικής «αποπλάνησης» με πιάτα χάρμα οφθαλμών και αισθήσεων όλες τις ώρες της ημέρας. Πρωτοποριακές επιλογές πρωινού, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις και μια υπέροχη συλλογή από Ελληνικά κρασιά, μέσα σε ατμόσφαιρα νησιώτικης φιλοξενίας και άριστης εξυπηρέτησης, κάνουν το Notos must προορισμό στην Νάουσα.

3

Το όραμα του Notos να προσφέρει την πιο δημιουργική και φρέσκια κουζίνα της Μεσογείου, ταυτίζεται με τη Nevila, το ταξίδι ζωής της οποίας μετά από χρόνια συνεργασίας με διάσημους σεφ, βρήκε τον τελικό του προορισμό στο Notos το οποίο ενσαρκώνει το αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

4

Επισκεφθείτε το Notos, και αφεθείτε στη σαγήνη του! Με θέα που κόβει την ανάσα και δημιουργικά πιάτα που αγγίζουν την τελειότητα, το Notos αποτελεί εμπειρία μοναδικής και ολοκληρωμένης απόλαυσης των αισθήσεων στο πιο όμορφο σημείο της Πάρου!

Naoussa – Paros
Tel: 30 22840 55009
www.notosrestaurant,gr
instagram: notos.aegean.restaurant

5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos