Πάρος: Εξωτική, κορυφαία Ιαπωνική κουζίνα με σεφ διεθνούς φήμης στη Νάουσα!

20 Ιουνίου 2024 15:20

Αν θέλει κανείς να απολαύσει τις κορυφαίες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας θα πρέπει να επισκεφτεί το εστιατόριο YIANIYAMAS στην πλατεία της  Νάουσας!

Το Japanese Cuisine Grill & Coctails ΥΙΑΝΙΥΑΜΑS, αναλαμβάνει ο διεθνούς φήμης Chef ΤΑΚΕ, δεξί χέρι του θρύλου της παγκόσμιας γαστρονομίας Nobu, Chef των Nobu Matchuhisa Λονδίνου, Παρισιού, Αρμάνι Μιλάνου, του Matchuhisa Mykonos, του Nammos, του Koursaros και του Υton του Νίκου Βέρτη!

yianiyamas2

Μέσα σε ένα εξαιρετικής διακόσμησης μοναδικό περιβάλλον, το YANIYAMAS, αποτελεί κορυφαίο γαστρονομικό σταθμό στην Πάρο που υπόσχεται να μας χαρίσει ανεπανάληπτα γευστικά αριστουργήματα της Άπω Ανατολής!

Με άριστα ολόφρεσκα υλικά και δημιουργική, υψηλής ποιότητας προσέγγιση, το YIANIYAMAS, ξεκινά με νέο υπέροχο μενού από διάφορες εκδοχές Sushi, επίσης Meat & Grill, όλα μοναδικής νοστιμιάς και γεύσης με την υπογραφή του σταρ της παγκόσμιας γαστρονομίας Chef ΤΑΚΕ!

Αφεθείτε σε μια σπάνια εμπειρία Γιαπωνέζικης κουζίνας που θα σας συναρπάσει με τον πλούτο των γεύσεών της στην πιο φρέσκια και ποιοτική εκδοχή τους!

yianiyamas3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos