Πάρος: Το απόλυτο γαστρονομικό meeting point που γοητεύει στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας!

21 Ιουνίου 2024 19:49

Είναι το απόλυτο γαστρονομικό «όνειρο» που βρίσκεται στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Νάουσας μέσα σε φυσικό σκηνικό που μοιάζει με καρτ – ποστάλ.  

Με τα εμπνευσμένα και θεσπέσια μενού του, μας παρουσιάζει το υπέροχο πανόραμα της παραδοσιακής Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας προσφέροντας ανυπέρβλητες συγκινήσεις του ουρανίσκου!

Πρόκειται φυσικά για το Calypso all day restaurant bar του οποίου η ρομαντική, καλαίσθητη, αέρινη διακόσμηση και το φιλικό του περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις θεϊκές του γεύσεις διά χειρός του σεφ Παύλου Φραγκόπουλου, κάνουν την εκεί γαστρονομική απόλαυση μια πραγματική εμπειρία!

calypso 102

Σαγηνευτικές προτάσεις γεύσης με πιάτα δημιουργημένα από αγνά, παριανά τοπικά προϊόντα, γεύμα, δείπνο, ή breakfast και bunch, ακόμα και με δροσιστικά cocktails χαλάρωσης, το Calypso all day restaurant bar, βρίσκεται κοντά σας όλη τη μέρα, για να σας χαρίσει μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, γεύσεις υψηλών επιδόσεων που συνθέτουν την πανδαισία της απόλαυσης της κουζίνας της Ελλάδας και της Μεσογείου!

Παρουσιάστε επίσης στο χώρο του Calypso all day restaurant bar, αξέχαστα events όπως εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, κοσμημάτων κ.ά απογειώνοντας το στιλ τους και το design τους! Επίσης cocktail, wedding, job ή birthday events, που θα μείνουν αξέχαστα σε σας και στους καλεσμένους σας!

calypso 105

Το Calypso all day restaurant bar, διαθέτει επίσης boutique με ξεχωριστά, ιδιαίτερα προϊόντα και αντικείμενα, όπως accessories ή premium πούρα, προσφέρει επίσης VIP μετακινήσεις ή εξορμήσεις με σκάφη, ακόμη και μαθήματα ελληνικών για ξένους επισκέπτες.

Ζήστε το Calypso all day restaurant bar προσφέροντας στον εαυτό σας μια πολυεπίπεδη εμπειρία μέσα στον ιδεωδέστερο χώρο! Παραδοθείτε εν λευκώ στη γοητεία του που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην καρδιά σας!

Επικοινωνία:
https://calypsorestaurant.gr/
+30 22840 53111
+ 30 6988991570
Calypso restaurant bar, Λιμανάκι Νάουσα, Πάρος
https://www.facebook.com/calypsoparos
https://www.instagram.com/calypsoparos/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos