Πάρος – Chora: Η νέα «άφιξη» γαστρονομίας και διασκέδασης που χαρίζει all day μοναδικές στιγμές στη Χώρα! (Βίντεο)

23 Ιουνίου 2024 15:39

«Προσγειώθηκε» πριν από λίγες μόνο ημέρες στη Χώρα της Πάρου και δεν είναι άλλο από το μαγευτικό Chora bar restaurant!

Στη μαρίνα της Παροικίας, με το αεράκι της θάλασσας και τη θέα της να το αγκαλιάζει, το Chora bar restaurant αποτελεί τη νέα, πολλά υποσχόμενη  «άφιξη» στον κόσμο της Παριανής γαστρονομίας και διασκέδασης. Με τον εντυπωσιακότατο χώρο του που φλερτάρει με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της πέτρας, του μαρμάρου και των φυσικών υλικών, αισθητοποιεί τη μαγευτική απλότητα της απέριττης κυκλαδίτικης αισθητικής που γεμίζει την ψυχή αυθεντικότητα, οικειότητα και ελευθερία!

Στο  λιτό και συνάμα καλαίσθητο περιβάλλον του Chora bar restaurant απολαμβάνει κανείς all day σαγηνευτικές απολαύσεις του ουρανίσκου, από το πρωί με θεσπέσια πρωινά και brunch που ξεχειλίζουν αρώματα από τοπικά καλούδια, αλλά και εκλεκτά μενού Μεσογειακής και Κυκλαδίτικης έμπνευσης με ολόφρεσκες πρώτες ύλες που μας ταξιδεύουν στις πιο γνήσιες γευστικές αναμνήσεις από τη γη και τη θάλασσα του τόπου μας.

{https://youtu.be/wzUC-IBdKqc}

Το εκλεκτό μενού με τα ολόφρεσκα παριανά υλικά, επιμελείται ο χαρισματικός culinary director Ιωσήφ Σικιανάκης που απογειώνει δημιουργικά τα πιάτα με νοστιμιές που αγγίζουν την τέλεια γαστρονομική εμπειρία στο πνεύμα της παράδοσης εμπνευσμένης από τις πιο αυθεντικές της γεύσεις!

Μοναδική γαστρονομική απόλαυση και νυχτερινή διασκέδαση «παντρεύονται» επίσης υπέροχα στο Chora bar restaurant!

 DSC0002

 DSC0012

Όταν το δειλινό βάφει με μαγευτικά χρώματα τον παριανό ορίζοντα και η έναστρη καλοκαιρινή νύχτα απελευθερώνεται στον ουρανό, το Chora bar restaurant γίνεται το hot spot της νυχτερινής διασκέδασης με ξεσηκωτικές μουσικές από guest djs, ποτάκια, signature ιδιαίτερα cocktails και πολύ χορό!

Μαγευτικότατο γίνεται το βράδυ το Chora bar restaurant, όταν οι αισθήσεις χαλαρώνουν και μια θάλασσα από χαρούμενα πρόσωπα αφήνονται σε μια μοναδικά γοητευτική νύχτα διασκέδασης με Κυκλαδίτικο αέρα σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Χώρας της Πάρου!

{https://youtu.be/7TdpFHL0SC4}

 DSC0056

 DSC0069

 DSC9973

Γιατί το Chora bar restaurant τα έχει όλα! Σαγηνεύει κάθε πόρο της ύπαρξης του επισκέπτη, με all day εδέσματα και βραδιές κεφιού στον υπέροχο Κυκλαδίτικο χώρο του που αποπνέει μοναδικά την πεμπτουσία του απόλυτου καλοκαιρινού βιώματος που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και τις πλανεύει! 

 DSC9975

 DSC9994

 DSC9999

 

 DSC0024

 DSC0047

@parianostypos Πάρος – Chora: Η νέα «άφιξη» γαστρονομίας και διασκέδασης #paroschora #paros #cuclades #nisia ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

 DSC0097

 DSC0092

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos