Πάρος: Προκήρυξη πρόσληψης δύο (2) επίκουρων λιμενεργατών

24 Σεπτεμβρίου 2011 12:41

Σας γνωρίζουμε, ότι το Σωματείο Λιμενεργατών Πάρου, πρόκειται να προσλάβει δύο (02) άτομα ως επίκουρους Λιμενεργάτες. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν έως την

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Λιμενικό Κατάστημα Πάρου, αίτηση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

α) Ακριβές φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών.

β) Ιατρική βεβαίωση από Κρατικό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας, από την οποία να διαπιστώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής, αρτιμελής και γενικώς ικανός για την άσκηση του επαγγέλματος του φορτοεκφορτωτή.

γ) Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης Ν.1599/1986, θεωρημένης από την ίδια Δ.Ο.Υ., αν ο ενδιαφερόμενος, λόγω χαμηλού εισοδήματος, δεν υποχρεούται στην κατάθεση φορολογικής δήλωσης.

δ) Υ.Δ. Ν.1599/1986, όπου θα αναφέρεται ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος για αξιόποινη πράξη.

ε) Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές, (Πιστοποιητικό Στρατολογικού Γραφείου – αναζητείται υπηρεσιακά).

στ) Αντίγραφο ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει καταδικασθεί για κάποια αξιόποινη πράξη (αναζητείται υπηρεσιακά).

ζ) Οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο πιστοποίησης πρόσθετων προσόντων (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης – πολύτεκνοι, γνώση ξένης γλώσσας, επαγγελματική άδεια οδήγησης κ.λπ).

Ο Λιμενάρχης

Ως Πρόεδρος Ε.Ρ.Φ.Λ./ΠΑΡΟΥ

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΓΙΑΛΕΛΗΣ Κωνσταντίνος            {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos