“Βοούν" οι Καμάρες...

24 Σεπτεμβρίου 2011 20:51

Καθώς συνεχίζεται η δοκιμαστική λειτουργία των πρόσφατα εγκατεστημένων ανεμογεννητριών στην περιοχή των Καμαρών και παρά τις πρώτες ανησυχητικές

διαπιστώσεις και επισημάνσεις για το μείζον πρόβλημα της ηχητικής ρύπανσης που προκάλεσε από τις πρώτες κιόλας ώρες η λειτουργίας τους, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, σήμερα Σάββατο 24/9, από τις πρώτες ήδη πρωινές ώρες ο θόρυβος στις Καμάρες ήταν αφόρητα έντονος και άκρως ενοχλητικός ακόμη και εντός των οικιών.

Το parianostypos.gr, έγινε αποδέκτης της αναστάτωσης που προκλήθηκε δεχόμενο διαμαρτυρίες από κατοίκους, οι οποίοι εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για την σφοδρή ηχητική όχληση, δήλωσαν ότι αν παραμείνει ο παραγόμενος από τις ανεμογεννήτριες θόρυβος ως έχει, θα πρέπει να εγκαταλείψουν οι ίδιοι τις οικίες τους, για να παραμείνουν τελικά οι ανεμογεννήτριες.

Το πρόβλημα που ενέσκηψε στην περιοχή, εθίγη και κατά την ετήσια μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Καμαρών στις 16/9 και όπως άλλωστε αναφέρθηκε στο δελτίο τύπου του Συλλόγου κάποιοι κάτοικοι αποχώρησαν πρόωρα πριν τη λήξη της μουσικής βραδιάς, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαμαρτυρία τους για την μη επαρκή συζήτηση του θέματος κατά την εκδήλωση.

Σήμερα, καθώς το πρόβλημα συνεχίζεται, ολόκληρος ο οικισμός των Καμαρών, φαίνεται να κινητοποιείται υπέρ της διεκδίκησης του "αυτονόητου" κατά τα άλλα δικαιώματος της περιβαλλοντικής ηρεμίας η οποία χαρακτήριζε μέχρι πρότινος την περιοχή.

Οι Καμάρες σήμερα "βοούν" και ελπίζουν όχι "εν τη ερήμω"...

Παλαιότερα άρθρα για τις ανεμογεννήτριες:

Πέμπτη 08 Σεπτεβρίου: Άυπνες οι Καμάρες...."αθόρυβες" ανεμογεννήτριες.

Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου: Ανεμογεννήτριες Λόφος Ανεφανή (Βίντεο)

Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου: Πράσινη ενέργεια.....μαύρες διαπιστώσεις στις Καμάρες.  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos