Οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου Κύριο

02 Ιουλίου 2024 13:02

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα, στο Δήμο Πάρου.

Μετά και την υπ’ αρ. 103/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου και το υπ’ αρ. πρακτικό ΚΥ ΠΤΡΕ383/2023 του ΝΣΚ, περί παραίτησης του Ελληνικού Δημοσίου από την 8/11/2022 (αριθ. Κατάθεσης 20/2022) αίτηση για αναίρεση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου με αριθμό 103/2022, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, ως εκπροσώπου του Δήμου Πάρου και της Αερολιμενάρχη Πάρου κας Στέλλας Σαρρή, εκπροσώπου της ΥΠΑ, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πάρου κ. Ευάγγελου Δεναξά, το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής, με το οποίο η κυριότητα του ακινήτου του παλαιού αεροδρομίου, εκτάσεως περίπου 250 στρεμμάτων, περιήλθε οριστικά στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Οι κάτοικοι της Πάρου, σίγουρα σήμερα θα νιώθουν χαρά και ικανοποίηση, καθώς το ακίνητο του Παλαιού Αερολιμένα Πάρου περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου μας. Το γεγονός αυτό, ανοίγει το δρόμο για την αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της Πάρου και των κατοίκων της.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι προτάσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου. Θέση της Δημοτικής αρχής είναι, η αξιοποίηση του ακινήτου να κατευθυνθεί προς την επίλυση των κοινωνικών ζητημάτων της τοπικής μας κοινωνίας.

Με όραμα, αποφασιστικότητα και συνεργασία, όλοι μαζί μέσα από διαβουλεύσεις και ώριμες μελέτες, θα συμβάλουμε ώστε το ακίνητο να αξιοποιηθεί με την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών, που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το νησί μας και για τις μελλοντικές γενιές».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos