Πάρος: Κατάληψη του Δημαρχείου

28 Σεπτεμβρίου 2011 16:28

Κατάληψη του Δημαρχείου πραγματοπoίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου απο τις 11 μέχρι το τέλος του ωραρίου τους.

Συμμετέχοντας στη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία τους

Ψήφισμα διαμαρτυρίας εργαζομένων στο Δήμο Πάρου

Εμείς οι εγαζόμενοι στο Δήμο Πάρου, μπροστά στις δραματικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που βιώνουμε καθημερινά με το παρόν ψήφισμα ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσοι αγωνίζονται ενάντια στη λήψη όλων των αλλεπάλληλων έκτακτων μέτρων, που οδηγούν τη χώρα στην πτώχευση και τον αφανισμό με συνοπτικές διαδικασίες.

Η κυβέρνηση με τη δραστική περικοπή στη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οδηγεί σε οικονομική ασφυξία σχεδιάζοντας ταυτόχρονα μέτρα μαζικών απολύσεων, εργασιακής εφεδρείας και εκδιώξεις δήθεν πλεονάζοντος προσωπικού.

Για πρώτη φορ΄'α απο το 1911 και απο την κατοχ΄'υρωση της μονιμότητας στο Δημόσιο, μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι απειλούνται με απόλυση, παρά τις συνταγματικές δεσμεύσεις.

Οι επιλογές αυτές αποκαλύπτουν τα σχέδια για πλήρη εκχώρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών σε ιδιώτες, με δρματικές επιπτώσεις τόσο για τους πολίτες όσο και τους εργαζομένους στο Δημόσιο.

Με τη σημερινή συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου μετά το κάλεσμα της ΠΟΕ - ΟΤΑ, δηλώνουμε ότι είμαστε ενάντια σ' αυτές τις πολιτικές και ότι θα αφωνιστούμε για την ανατροπή τους!!! 

   {plusone lang=el}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos