Πορεία υλοποίησης του έργου : 2ο Γυμνάσιο Παροικίας Πάρου

31 Οκτωβρίου 2011 16:37

Με την απόφαση (αρ.πρωτ. Δ1/ο/3144 ,1-9-10 ) των Υπουργών Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

αποφασίστηκε η εκχώρηση και μεταβίβαση στην εταιρεία << ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.>> , των αρμοδιοτήτων για την μελέτη και κατασκευή 77 έργων υποδομής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ένα από τα έργα που αναφέρονται στην παραπάνω απόφαση και συγκεκρι-μένα με αριθμό 36 είναι το 2ο Γυμνάσιο Παροικίας Πάρου.

Δυστυχώς και ενώ έχει περάσει ένας χρόνος από την παραπάνω απόφαση, η εταιρεία << ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.>> σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γράφει τα παρακάτω :

2ο Γυμνάσιο Παροικάς Πάρου Αναζητείται χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελε-τών

Σύμφωνα με την παραπάνω κοινή Υπουργική απόφαση η χρηματοδότηση των πάσης φύσεως δαπανών για την υλοποίηση του έργου, θα γίνει με επι-χορήγηση της << ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.>> από το Π.Δ.Ε. του εποπτεύοντος Υπουργείου ( ΣΑΕ του ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ).

Για τους παραπάνω λόγους και επειδή :

α) το παραπάνω έργο κρίνεται αναγκαίο για την νεολαία του νησιού της Πά-ρου,

β) τα σημερινά παιδιά του Γυμνασίου Πάρου χρησιμοποιούν τρείς λυόμενες ( προκάτ ) αίθουσες από το 2007,

γ) οι αίθουσες και οι χώροι του παλαιότερου στο νησί μας Γυμνασίου δεν α-νταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των μαθητών και των εκπαιδευτικών,

δ) έχει υπάρξει η παραπάνω κοινή Υπουργική απόφαση (υπογράφουν ο Υ-πουργός κ. Δ. Ρέππας και ο Υφυπουργός κ. Σ. Αρναουτάκης) από τις 1.9.10, αλλά και σχετικό έγγραφο( με α.π. 22292/14461, 28.9.10) του προηγούμενου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Β. Μπρακουμάτσου για την υλοποίηση του παραπάνω έργου.

Σας ερωτώ να με ενημερώσετε για την πορεία και το στάδιο στ' οποίο βρί-σκεται το τόσο απαραίτητο και σημαντικό έργο για την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Πάρου.

Με εκτίμηση

Κώστας N. Μπιζάς      {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos