Εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Παροναξίας Αμβροσίου Β’

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος έπλευσε για την Πάρο.

Εν συνεχεία μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μαρπήσσης, όπου χοροστάτησε στην Εσπερινό και στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως και κήρυξε τον θείο λόγο.

Ακολούθως μετέβη στην πλατεία Χριστού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου παρηκολούθησε την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαρπησσαίων & Αρχιλοχιτών Πάρου προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Παροναξίας Αμβροσίου Β’ του Παρίου. Η εκδήλωση περιλάμβανε προβολή με την ζωή και την διακονία του τιμωμένου Ιεράρχου, μουσικά ακούσματα, ενώ για την προσωπικότητά του αοιδίμου ομίλησε η κ. Αθηνά Πέππα-Μεσσήνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος απηύθυνε σύντομη προσλαλιά, σκιαγραφώντας και εξαίροντας την ποιμαντική διακονία και το ήθος του μακαριστού προκατόχου του. Συνεχάρη δε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρπησσαίων & Αρχιλοχιτών κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, τα μέλη καθώς και όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής εκδηλώσεως και ευχήθηκε προς όλους εν όψει της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ημέρα κατά την οποία πανηγυρίζει η Ενορία του χωριού.

πηγή: ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR

amvrosios marpissa1

amvrosios marpissa2

amvrosios marpissa3

amvrosios marpissa4

amvrosios marpissa5

 

amvrosios marpissa6

 

amvrosios marpissa7

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos