Συγκινεί ο Χάρης Βαρθακούρης: «Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα»

16 Αυγούστου 2024 14:00

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες ο Χάρης Βαρθακούρης στο Instagram προφίλ του.

Όπως εξήγησε στο post του ο γνωστός καλλιτέχνης, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων είχε να δει τη γυναίκα του και τις κόρες του ενάμιση μήνα. Επίσης, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας του έχασε και σημαντικές οικογενειακές στιγμές, όπως τα γενέθλια της μικρής του κόρης.
Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μέσα σε μία πισίνα, να ποζάρει χαμογελαστός με τη σύζυγο και τις κόρες του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Έχω εσάς. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα. Τόσο έκανα να δω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου όσο γυρνούσα από πόλη σε πόλη τραγουδώντας. Σε αυτό το διάστημα έχασα τα γενέθλια της γυναίκας μου, τα γενέθλια της μικρής μου κόρης, αλλά -ευτυχώς- πρόλαβα χθες τα γενέθλια της Μελωδίας μας που έγινε 14… Εξού και οι πόζες οι περίεργες. Είναι της ηλικίας φαίνεται. Θα επανορθώσω για όλα τα χαμένα γενέθλια και όλες τις χαμένες στιγμές. Ευχαριστούμε θεία Μάγκυ για τη φωτογραφία».

{https://www.instagram.com/p/C-sr_swsHwa/?utm_source=ig_web_copy_link}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos