Πάρος: "Immaturi - Il viaggio"

21 Δεκεμβρίου 2011 01:17
4 Ιανουαρίου 2012 η προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιταλίας

Πρεμιέρα 04/01/2012

Μια ταινία του Paolo Genovese

Ηθοποιοί: Raoul Bova, Ambra Angiolini, Ricky Memphis, Luca Bizzarri, Paolo Kessisoglu, Barbora Bobulova, Anita Caprioli, Luisa Ranieri, Maurizio Mattioli, Alessandro Tiberi, Giovanna Ralli, Lucia Ocone, Lavinia Longhi, Aurora Cossio

Φωτογραφία: Fabrizio Lucci
Παραγωγή: Medusa Film
Διανομή: Medusa Film

Έχοντας βρει την ωριμότητα να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις, οι επτά κύριοι χαρακτήρες αποφασίζουν να οργανώσουν αυτό το περίφημο ταξίδι που δεν είχαν καταφέρει να πραγματοποιήσουν στη τελευταία τάξη του Λυκείου.
Συνοδευόμενοι, από συζύγους, αρραβωνιαστικιές,  γονείς και παιδιά, ζουν νέες περιπέτειες και ανακαλύπτουν νέα μονοπάτια δημιουργίας, σε ένα νησί στην Ελλάδα,  αποκαλύπτοντας ο καθένας νέες αδυναμίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πραγματική «ωριμότητα» δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί πλήρως.

Το παραπάνω κείμενο το μεταφράσαμε από Ιταλικό site που ασχολείται με τον κινηματογράφο (www.comingsoon.it).
Σε μια μικρή διαδικτυακή βόλτα που κάναμε στη γειτονική μας χώρα το ίδιο ακριβώς κείμενο το βρήκαμε σε αρκετά ακόμα sites.
Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα όποια συμπεράσματα δείτε πρώτα το trailer της ταινίας στο οποίο αναφέρεται πεντακάθαρα η λέξη Πάρος!

Το parianostypos.gr σας είχε μεταφέρει τις πρώτες και αποκλειστικές πληροφορίες  απο τα τέλη Ιουνίου που είχε επικοινωνήσει με Ιταλία. (Δημοσιευμένο άρθρο)

Διανοίγεται έτσι μια σημαντική ευκαιρία και μια δυνατότητα για την προβολή του νησιού μας στο κοινό άλλων χωρών, γεγονός που μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά αναθερμαίνοντας την επισκεψιμότητα και το διεθνές ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Εικόνες από την Πάρο και τις μαγευτικές ομορφιές της θα "ταξιδέψουν" μέσω της μεγάλης οθόνης στις χώρες προβολής της ταινίας μεταφέροντας το ζωντανό μήνυμα ότι η Πάρος αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους τόπους επίσκεψης και τουριστικής διαμονής.

Πατήστε εδώ για το trailer της ταινίας

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos